Două cuvinte…

Valul “X”, luna sângerie, eclipsa parţială de lună, fenomenul astonomic foarte rar ce combină Super Luna cu o eclipsă de lună, accederea la o nouă etapă în viaţa noastră sau (potrivit unora) ascensiunea într-o altă dimensiune…  am auzit prea des poate aceste cuvinte în ultimul timp. Un laitmotiv  des repetat ”Începând din noaptea de 27 spre 28 septembrie, nimic nu va mai fi la fel. ADN-ul uman se va modifica, omenirea va face un salt în evoluţie şi va începe o nouă eră” … Într-un fel mi (ne) -au indus subliminal ideea că se va întâmpla ceva cu noi, cu vieţile noastre, în noaptea dintre 27 şi 28 septembrie, că nu vom mai fi aceiaşi după această noapte. Că ar trebui să ne conectăm la energia degajată de această Eclipsă şi astfel să conştientizăm aspecte ale noastre care au nevoie de schimbare sau de eliberare.

Şi ne-a dat un motiv de introspecţie, de analiză a noastră, cu bune şi cu rele, a ceea ce am fost, suntem şi mai ales am putea fi.

Cum a fost azi noapte?! Acelaşi sentiment de linişte şi împăcare cu mine, pe care am reuşit să îl recapăt cu ceva vreme în urmă.

A ajuns valul “X”, valul “XX”, valul “Y” sau vreun alt val şi la mine?! Dacă e adevărat măcar 1/10 din ceea ce aud sau citesc în media, înseamnă că a ajuns şi la mine acest val de energie incredibil despre care se tot spune că ne va elibera de trecut, de balastul pe care îl purtăm cu noi şi nu vrem sau nu reuşim să îl aruncăm! Însă m-a tot bombardat de vreo două săptămâni încoace cu mici doze de iluminare, etape pregătitoare pentru momentul decisiv… nu de alta, însă dacă ma ilumina deodată, la întreaga intensitate, riscam probabil să mă ard 🙂 şi «schimbarea de frecvență» în conștiință de care am tot auzit că va avea loc să mă dea  total peste cap 😉

Iar azi noapte?! Azi noapte am visat, cum nu mi s-a mai întâmplat prea des în ultimul timp. Ce am visat? Nu ştiu…însă a fost un vis frumos, calm şi liniştit. Din care îmi aduc aminte doar o voce şi două cuvinte. Dimineaţă, doar acele cuvinte îmi răsunau în minte şi tonul bland pe care erau rostite…  probabil de aceea cred că a ajuns şi la mine valul.

Două cuvinte, însă în ele se regăseşte tot ceea ce mă poate interesa şi defini ca om în viitor. Echivalentul lui “Sesam deschide-te”, vorbele astea au descuiat şi ultima uşă prin care ţineam ferecate gânduri, idei, sentimente, trăiri. M-au eliberat şi m-au făcut să conştientizez şi mai tare ce vreau. Nu sunt motivaţionale de genul “voi reuşi”, “voi putea”, “nu renunţa”, “mergi înainte”… nu, nici pe departe… sunt mult mai simple, şi totuşi o chintesenţă a gândirii umane de-a lungul timpului şi, mai nou, a viitorului meu.

Oare era nevoie de valul de energie “X” pentru ca vocea din visul meu ( nu vocile din capul meu, să ne înţelegem! 😛 ) să mă trezească la realitatea a ceea ce este într-adevăr important pentru mine şi vreau cu adevărat?! Cred până la urmă că la un moment dat în existenţa noastră ajungem să amplificăm ceea ce este în noi, ne schimbăm din interior spre exterior până ne găsim frecvenţa reală a energiei inimii.  Iar tot ceea ce se vehiculează în jurul nostru nu face decât să amplifice ritmul evoluţiei sau involuţiei noastre…

TU ai găsit cele două cuvinte ce ţi-ar putea ”defini” viitorul?!

LUMEA ESTE O FEREASTRĂ SAU O OGLINDĂ, alege tu ce vrei să fie… :)SURÂDE  ÎNSĂ, TE ROG!
:)CUVINTELE ŞI GÂNDURILE TALE AU O PUTERE NEBĂNUITĂ…… :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: