Fiecare cu “bagajul” său, moştenit sau adunat de-a lungul vieţii

pt-2-febAvem propriul bagaj,  moştenit sau adunat de-a lungul experienţelor oferite de “viaţa care ne trăieşte” ! Însă ce te faci când în jurul tău simţi din ce în ce mai mult negativism, când pesimismul te înconjoară şi parcă te copleşeşte, determinându-te să depui armele?!

Cum reacţionezi când energia pare a se scurge din tine, irosindu-se aiurea, sau îţi este furată şi nu mai stii cum să îţi păstrezi pozitivismul?! Sau când, pe lângă propriul bagaj pe care îl duci cu tine, chiar dacă uneori simţi nevoia acută de a-l abandona, binevoitori îţi adaugă şi dintr-al lor, încărcându-te cu problemele, ofurile şi dezamăgirile lor, mai mult sau mai puţin reale?!

Cum să stai departe de persoanele negative care fac parte din viaţa ta fără a le ofensa şi să iei distanţă faţă de vampirii energetici?! Cum eviţi implicarea emoţională atunci când simţi că nu mai poţi şi nu vrei să preiei şi parte din grijile şi durerile aflate de la interlocutor?!

Îţi recomand în acest sens un clip interesant, plăcut de savurat la cafeluţa de duminică, găsit de mine pe youtube, în care Luminiţa Saviuc  ne recomandă cum să păstrăm distanţa faţă de persoanele negative

ps: vă recomand şi blogul http://www.purposefairy.com/ 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: